Uutiset

Isot pisteet suomen turusta – Hermes katkaisi Tuto hockeyn voittoputken

Tuto hockey vs hermes 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

Suoran Playoffs-paikan jahtaaminen jatkui Turun perinteikkäässä Kupittaan jäähallissa, kun Hermes asettui kovavireisen isäntäjoukkueen TuTo Hockey:n vastustajaksi. Ensimmäisen erän viidennellätoista minuutilla Michal Kvasnica ryöstäytyi voimalla TuTon puolustusalueella ja tulitti sumeilematta. Arttu Heikkilä puri terävästi kiinni paluu kiekkoon ja sijoitti sen alakulmaan. Ensimmäinen näytös oli kokonaisuudessaan vauhdikas ja molemmille siunaantui kosolti maalipaikkoja. Toista erää oli pelattu reilu minuutti kun Sisu Yliniemi otti 100-0 aloitusvoiton. Kiekko kippari Eemeli Ylitalolle, joka pyssytti viivalta lukemat 0-2:een. Kolmannessa erässä Hermes pääsi ylivoimalle viiden minuutin miekkailun jälkeen. Istunto ehti vanheta vain alle 10 sekuntia kun Kalle Matikainen rokotti hienon syöttelykuvion päätteeksi ja tilanne 0-3. Turkulaiset kavensivat ylivoimalla ajassa 52:56 ex-Hermes Tiihosen toimesta. Kihelmöivät viimeiset minuutit ehtyivät kellosta ja Kokkolan Hermes otti tiiviillä esityksellä isot pisteet.