Uutiset

Maalin pelin vei Kiekko-Vantaa

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes- Kiekko-Vantaa 1–3 (0-1, 1-0, 0-2)

Toinen perättäinen ottelu kuluvaan viikonloppuun ja vastustajana vuorossa Kiekko-Vantaa. Odotteleva ja viipyilevä ensimmäinen erä lätkyteltiin lähes 17 minuuttia kunnes vantaalaiset ryöstäytyivät 3 vs 1 -hyökkäykseen. Tuloksena oli 0-1 johto-osuma suoraan syötöstä. Toisessa näytöksessä Hermes rymysi, raastoi ja paineisti 90%:sesti vieraitten päädyssä. Rupeamaan mahtui kaikki mahdolliset maalinyetkotilanteet, kunnes lopulta erän viimeisellä minuutilla Eemeli Takalasta kimmonneenta kiekko löysi tiensä K-Vantaan maaliin. Kolmannessa erässä kiihkeä paahtaminen jatkui molemmin puolin ja viiden minuutin miekkailun jälkeen Vantaan onnistui ujuttaa kiekko juuri sen verran maaliviivan yli, että se tulkittiin validiksi maaliksi. Hermes yritti vielä katkeraan loppuun saakka ilman maalivahtiaan, mutta sekin katkesi Vantaan tyhjän maaliin lennättämään kiekkoon. Viikonlopun pistesaldo jäi siis pyöreäksi nollaksi.