Uutiset

Lohet kylpivät Vantaan illassa – Hermes jytisi ja salamoi

Kiekko-VAntaa-Hermes 2-6 (2-2, 0-4, 0-0)

Hermeksen etelän kiertue alkoi Vantaan Tikkurilasta. Varsin tasainen ensimmäinen erä päättyi niin ikään tasalukemiin 2-2. Ensimmäisestä maalista vastasi Kiekko-Vantaa ajassa 02:32. Sitten olikin vuorossa Sulku-show: Santeri Sulku laukoi tehtaan takuulla kaksi maalia minuutin sisään. Vantaan onnistui tasoittaa ottelu 2-2:een erän puolivälin jälkeen.

Toisessä erässä Hermes jytisi ja salamoi, kuten ukkosen jumalan pojan tyyliin sopii. Ensimmäisen saavillisen kylmää vettä kaatoi vantaalaisten kaula-aukosta Jerry Sammalisto, joka ujutti hiiren mentävästä kolosta kiekon ohi Vantaan maalivahti Helomaan. Seuraavaksi puolitoista minuuttia myöhemmin “Rane” Ahola snaippasi yläseen lukemat 2-4. Seuraavaa osumaa saatiin odotella lähes 10 minuuttia, kunnes Arttu Heikkilä hyökkäsi tomerasti ja sivalsi tilanteeksi 2-5. Lopun alkua enteili erän viimeinen minuutti kun Santeri Sulku naulasi hatullisen täyteen ja tulostalulle 2-6. Koko ottelun ilmiömäisesti viisikkona puolustanut Hermes jatkoi samaa rataa koko kolmannen erän ja otti häikäisevällä, viisaalla, pelillä kolme pistettä. Maalilla Jesse Haukka torjui kaiken tarvittavan auttaen joukkuettaan jämäkästi.