Uutiset

Hermes takaisin voittojen tielle – vauhdikas ottelu ratkesi viimeisessä erässä

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes–Hokki 4-1 (2-0, 0-1, 2-0)

Torstai-iltana Pyhättöön saapui vieraaksi Kajaanin Hokki. Hermes jatkoi perättäisten kotiottelujen sarjaa niskassaan tappio Jokereita vastaan. Hokkilla kuulumiset olivat saman suuntaisia, joskin tappioputki oli äitynyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Ensimmäistä erää tahditti kotijoukkue Hermes, mutta Hokki ei suinkaan ollut altavastaajan asemassa. Pienet virheet olivat kuitenkin vieraitten helmasynti ja niitä Hermes rokotti kahdesti. Ensimmäinen maali syntyi Hermeksen pitkästä hyökkäyksestä. Maalin ohjasi kauniisti sisään Eero Klintrup ajassa 09:25. Toinen syntyi ajassa 14:02 Arttu Lausniemen lavasta.

Toisessa erässä terästäytyi Hokki, kun vastaavasti Hermes herpaantui. Kajaanilaiset kavensivat ylivoiman päätteeksi viiden minuutin pelin jälkeen. Kolmannessa erässä tähtinutut terästäytyivät huomattavasti ja onnistuivat luomaan painetta Hokin päätyyn. Oman päädyn aloituksen jälkeen Santeri Sulku vapautti Topias Liljamon, joka jämäkästi suojaten sijoitti kiekon alakulmaan. Tästä minuutti ja Eemeli Takala pudotti apinan harteiltaan vapautuneen karjauksen saattelemana. Tarkka ”rannari” kilpipuolelle ja tilanne erän puolivälissä 4-1. Lukemat pitivät loppuun saakka ja Hermes jälleen voittojen tielle.