Uutiset

Tappio napapiirillä – Roki korjasi kolme pistettä

Roki-Hermes 4-1 (0-1, 2-0, 2-0)

Hermes lähti hakemaan voittoputkelleen jatketta Napapiiriltä Rovaniemen Rokin kustannuksella. Ensimmäistä erää miekkailtiin kuusi minuuttia, kunnes juuri umpeutuneen Roki-rangaistuksen jälkeen maalille rynnistivät sähikäiset Ahola ja Lausniemi. Nelinelonen syötti kulmaan ajautuneelle Lausniemelle, joka kiskaisi kiekon terävästi nollakulmasta maaliin. Tasoitus tärähtikin sitten toisen erän alkuun Matthew Barnabyn läpiajon päätteeksi. Isännät menivät johtoon ylivoimalla ajassa 30:25 Barnabyn toisella osumalla. Erien alut osoittautuivat kohtalokkaiksi Hermekselle, sillä kolmas näytös alkoi jälleen Rokin maalilla. Tähtinutut hakivat kavennusta rohkeasti ilman maalivahtia jo neljää minuuttia ennen loppua. Kokeilu kostautui Rokin maalina tyhjiin. Hermes joutui palaamaan tappioiden tielle toistaiseksi.