Uutiset

Täpärä tappio Kiekko-pojille – ottelu ratkottiin voittolaukauksin

Jokp – Hermes 3-2 (1-0, 1-0, 0-2, 0-0, 1-0)

Tähtinuttujen matka jatkui toiseen itäiseen kohtaamiseen Outokumpuun väistötiloissa kotiottelunsa pelaavan Joensuun kiekko-poikien vieraaksi. Ensimmäisessä erässä pieneen askiin oli jälleen tottuminen ja peli alkoi isäntien komenossa. Ensimmäinen maalikin synttyi Kiekko-Poikien toimesta ajassa 05:56. Toinen osuma oli myös kehkeytyä, mutta Hermes haastoi ennen kiekon painumista pömpeliin viheltämättä jääneen törkeän päähän kohdistuneen taklauksen. Maali mitä töitiin ja Hermes sai ylivoiman. Toinen maali nähtiin vasta toisen erän loppupuoliskolla tekijänä jälleen Kiekko-pojat.

Kuinka ollakaan Hermes terästäytyi kolmannen erän lopulla ja niittasi kaksi maalia. Ensin rokotti Santeri Sulku ajassa 47:37 ja tästä noin viisi minuuttia eteenpäin ja Akseli Ulvila teki uransa toisen Mestis-maalin tasoittaen ottelun. Jännitystä ei puuttunut loppuhetkiltä, sillä Hermes sai kaksi jäähyä, mutta tappoi ne taistellen. Maalissa Jesse Haukka venyi ilmiömäisesti kiekkojen tielle. Jatkotanssit eivät hirveästä taistosta huolimatta ratkaisseet voittajaa vaan pilkuille mentiin. Kiekko-Pojat tekivät maalin enemmän ja Hermekselle yksi piste mukaan.