Uutiset

Kiekko-Espoo vahvempi Metro Areenalla

Kiekko-Espoo vahvempi Metro Areenalla

Kylmä keskiviikko ilta ja kuuma kamppailu sarjapisteistä tulilla Espoossa. Hermes oli edellisenä iltana raastanut hienon ottelun Jokereita vastaa kokien jatkoaika tappion. Ensimmäinen erä miekkailtiin suhteellisen tasaisesti molempien joukkueiden luodessan vaaran paikkoja. Hermes tappoi kaksi jäähyä ja Liljamo pääsi nokatusten maalivahdin kanssa, mutta ainoan osuman teki Espoo erän päätteeksi.

Toinen erän alkoikin sitten sähköisesti. Hermeksen Tommi Laakso tälläsi oitis ottelun tasoihin ja tähtinuttujen hyvä vire sen kuin jatkui. Jämäkät otteet pakottivat K-Espoon rikkomaan istunnon arvoisesti. Tämän Hermes käytti hyväkseen Arttu Lausniemen ohjatessa johtolukemat 1-2 ajassa 22:55. Hiljalleen isännät pystyivät vastaamaan Hermeksen paineeseen ja tasoitus tuli lopulta 34:03. Jälleen oli aika ”pukkarimaalin” kun Espoo napautti 3-2 osuman ylivoimalla pari sekuntia ennen summeria.

Kolmannen erän alkuminuuteilla Espoo maalasi jälleen. Oman maalin takana menetetty kiekko maalin edessä seisovalle Roope Elinäelle, jolla oli aikaa sihdata kiekko ohi Vedenpään. Hermes otti Vedenpään pois veräjältään neljää minuuttia ennen päätöstä. Yritys päättyi Kiekko-Espoon lisätessä johtonsa 5-2:een. Tämä tulos kirjautui historiaan ja Hermes jatkoi kohti seuraavaa ottelua ilman pisteitä.