Uutiset

Kairattu voitto forssasta – tiukka peli kääntyi hermekselle viime hetkillä

Fps – Hermes 3-4 (2-1, 0-2, 1-1)

Hermeksen pisteiden metsästys jatkui lauantaina Forssassa palloseuran vieraana. Ensimmäinen erä alkoi Hermes-osuman kera Santeri Sulun reagoidessa jämäkästi irtokiekkoon. Ilo loppui erän loppua kohden isäntien iskiessä kaksi maalia, joten toiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-1. Toinen näytös alkoi ensimmäisen tapaan Hermeksen maalilla. Kalle Mattilan laukauksen torjunut FPS:n Mäkelä vippasi kiekon oman puolustajansa kautta ohi itsensä. Erän puolivälissä Arttu Heikkilä latasi puhdasverisen yläkulman ja siirsi Hermeksen kuskin paikalle.

Kolmannessa erässä ajassa 40:39 FPS tasoitti ottelun. Ottelun voittomaali syntyi vasta kolme minuuttia ennen päätössummeria Topias Liljamon one-timerista.