Uutiset

Hermes voittoon pyhätössä – Sululle jälleen hattutemppu

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes-FPS 6–3 (3-2, 2-1, 1-0)

Toinen Hockey Night Kaarlelankadun pyhätössä kuluneella viikonloppuna ja vastaan luisteli toinen divariklassikko joukkue Forssan palloseura. Ensimmäistä erää saatiin jauhaa vain kaksi minuuttia, kun Hermes aloitti. Sisu Yliniemi sivalti viileästi taululle 1-0. Hermes jatkoi lupaavan oloista rynnistystään ja pari minuuttia ensimmäisestä Santeri Sulku puttasi Lausniemen maalin kulmalle toimittaman limpun uuniin. FPS ei ollut tullut nöyristelemään vaan painoi kaksi seuraavaa maalia reiluun neljään minuuttiin. Kuitti seurasi minuutin kuluttua kun Santeri Sulku tekaisi melkolailla identtisen maalin ja illan toisensa.

Toinen erä oli eittämättä punanuttujen ja pelin tiimellys liimautui FPS:n päätyyn. Moinen poiki Hermeksen kaksi maalia erän puoliväliin tultaessa. Ensimmäisenä Kalle Matikainen sijoitti rauhallisesti sihdaten kiekon kilpikäden puolelta maaliin. Toisesta vastasi Santeri Sulku, joka kurottaen piti syötetyn kiekon hallussaan ja lopulta naulasi maalin kattoon hatullisen maaleja eli illan kolmannen. Erän loppuun FPS sai yllätten kimmoke osuman ja kolmanteen valmistauduttiin tilanteesta 5-3. Kolmatta erää tahkottiin Hermeksen ollessa ns. pelin päällä puoleen väliin saakka, kunnes Topias Liljamo ryöstäytyi läpiajomaiseen irtokiekkoon. Lille tykitti tylysti kyselemättä alakulmaan Hermeksen johdoksi 6-3.