Uutiset

Hermes kaatoi kooveen selvin luvuin – hyvä taisteluilme kantoi läpi ottelun

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes – koovee 6-1 (2-1, 2-0, 2-0)

Mestis kähinät jatkuivat Kokkolan jääkiekko-pyhätössä ottelutta Tampereen KOOVEEta vastaan. Ensimmäisessä erässä vierailijat korkkasivat maalinteon ajassa 11:55 Hermeksen Takalan istuessa jäähyä korkeasta mailasta. Kuittausta ei tarvinnut odotella kuin 14 sekuntia. Takala hyvitti jäähynsä oivallisella syötölllä taakse Kalle Matikaiselle, joka rauhallisesti neppasi limpun ammottavaan maaliin. Erän loppuun, Hermeksen tulipallo, Lausniemi naulasi pukkariosuman yhdessä Topias Liljamon säestyksellä. Toisessa erässä Hermes jatkoi hyvää virettään Eero Klintrupin toimesta. Painejakson päätteksi Klintrup latasi taululle 3-1 johdon. Hermeksen ylivoima alkoi puhua erän viimeisillä minuuteilla kun Jerkko Rämö tykitti toimistostaan ”Rane” Aholan tarjoilusta johdon 4-1:een.

Kolmannessa erässä Hermes vyöryi koko ottelun kestäneellä voimallaan. Moinen pakoitti KOOVEEn rikkomaan ja jälleen oli ylivoimaosuman aika. Aapo Ahola käveli viileästi sektorille ja naulasi kiekon yläkulmaan. Ylivoima saatiin vielä erän loppuhetkillä ja sekin päätyi maaliin Jerkko Rämön tulittaessa illan toisensa.