Uutiset

Hermes selvään voittoon keuruulla- haukka ottelun hahmona

Keupa ht – hermes 1-5 (0-1, 0-3, 1-1)

Hermes suuntasi tappiollisen Turun reissun jälkeen Keuruulle hakemaan hyvitystä eiliselle pisteiden menetykselle. Isäntä Keupa HT oli juuttunut sarjan alakerran kolmikkoon, mutta muutamalla hyvälle pelillä nousu karsintarajan yläpuolelle oli mahdollinen. Hermekselle taas oli mahdollisuus nousta kärkinelikon pistekantaan.

Ensimmäinen erä oli kaksijakoinen, sillä molemmat joukkueet ottivat ohjaksia käsiinsä vuorotellen. Maalipaikkoja siunaantui molemmille, mutta Hermeksen onnistui hyödyntää omansa ylivoimalla ajassa 14:00 Juha Rautiaisen toimesta.

Toinen erä alkoi Hermeksen muhkealla jäähyllä kun Tomas Moreno otti korkeasta mailasta viiden minuutin kakun. Tasoituksen mahdollisuus annettiin tarjottimella isännille, mutta maalin tekikin Hermeksen Arttu Heikkilä läpiajollaan. Täydellisen tiivis Hermes ja upeasti torjunut Haukka estivät lopulta Keupan ylivoimaosuman. Tästä tähtinutut saivat aimo kulauksen kärmeskeittoa ja hyörinä Keupan päässä alkoi. Eipä aikaakaan kun Veikka Kärjä kajautti polviasennosta one-timerin uuniin ajassa 27:32. Sama show jatkui ja vajaa kolme minuuttia myöhemmin Joonas Lohisalo ohjasi taululle jo 0-4. Keupalla oli omat paikkansa, mutta jäätävä Jesse Haukka napsi erässä13 torjuntaa muutamalla paraatipelastuksella.

Kolmas erä jatkoi ottelun sähköistä ilmettä. Keupa ei ollut valmis antautumaan, mutta Hermes uhkui itseluottamusta. Keupa kuitenkin hyödynsi ylivoimansa maalaamalla ajassa 53:26 lukemiksi 1-5.