Uutiset

Tappio kotiaskissa – Ketterän kaato ei onnistunut

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes-Ketterä 2–5 (0-1, 2-2, 0-2)

Kokkolan tähtinutut palasivat askiin lähes viikon huilijaksolta ja saivat vastaansa yhden Nyky-Mestiksen järkäleistä, Imatran Ketterän.

I erä

Ensimmäinen kaksikymppinen sisälsi kokolailla hyvätasoista jääkiekkoa. Laukaukset menivät täsmälleen tasan 17-17. Maalinteon aloitti Ketterä ajassa 08:54. Tasainen vääntö sujui loppuun ilman suurempia tilastomerkintöjä.

II Erä

Toista erää tahkottiin neljä ja puoli minuuttia kunnes Ketterä maalasi jälleen Patrik Juholan toimesta. Tästä toiset neljä minuuttia ja Hermeksen tuttu ylivoimakuvio puhui: Ahola syöttää ja Rämö pyssyttää. Tästä hädin tuskin kaksi minuuttia ja Hermes tasasi puntit Sisu Yliniemen tarkalla piiskalla. Punanutut saivat roppakaupalla “höökiä” tekemiseensä. Tohina oiki rangaistuslaukauksenkin, mutta Lausnniemi ei saanut “hassutettua” maalivahti Lipiäistä. Ketterä meni johtoon jälleen ajassa 32:45.

III Erä

Kolmannen erän ensimmäisellä vitosella juhlittiin jälleen Ketterä maalia, joka syntyi ylivoimalla. Viimeisellä kolmella minuutilla Hermes haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta se yritys päättyi vastustajan sipaistessa kiekon tyhjiin. Tänä perjantaina ei Hermeksen miekkailu riittänyt kaatamaan Ketterää, joten ei pisteitä.

Pisteistä vastasivat:
1 – 2 #4 Jerkko Rämö (#44 Aapo Ahola, #17 Juha Rautiainen) YV
2 – 2 #38 Sisu Yliniemi (#95 Kalle Matikainen, #22 Eemeli Ylitalo)

Maalinsuulla #31 Mathieu Croce 8+5+7=20 (pois: 55:59-56:06, 56:15-57:59)