Uutiset

Hermes Legends avaa juhlaillan – Näytösottelu tuo vanhat kaukaloiden sankarit jälleen yhteen

Lauantaina 4.11. pelataan Kokkolan Hermeksen 70-vuotisjuhlaottelu, jossa vastustajaksi asettuu myös legendaarinen Helsingin Jokerit. Osana tapahtumaa pelataan Hermes Legends -ottelu, jossa yleisöllä on mahdollisuus nähdä takavuosien tähdet jäällä. Legends otteluun osallistuvat mm. Teemu Aalto, Antti Virtanen, Aki Uusikartano, Jani Uski, Jouni ”Moppe” Kalliokoski ja monia muita jumalrintoja edustaneita sotureita.

Legends-otteluun pääsee samalla lipulla kuin itse juhlaotteluun eli se on illan Hermes-Jokerit kamppailuun lipun ostaneille ilmainen. Legends -ottelu pelataan Lauantaina 4.11. klo 15:30-16:30 ja se pelataan 2×20 min mallilla.

Legendojen kohtaamisen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus valmistautua illan juhlaotteluun ja sitä edeltävään yllätysseremoniaan nauttien jäähallin antimista. Kaarlelankadun Pyhätön ruoka-, virvoke- ja anniskelupaikat palvelevat koko tänä aikana. Juhlaottelu alkuseremonioineen alkaa klo 18:15.