Uutiset

FPS antoi tiukan vastuksen – Forssassa tappio voittolaukauskisassa

FPS-Hermes 2-1 VL (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Keskipohjanmaan jumalrinnat matkustivat Perjantaina 13. päivä Forssaan palloseuran vieraaksi.

I erä

Hermekselle tarjoutui heti kättelyssä ylivoimamahdollisuus kun vihreiden Hasselgren otti poikittaisella mailalla kahden minuutin istunnon. Tuttu kuvio toimi jälleen: Aapo Ahola tarjoilee ja Jerkko Rämö pommittaa. Täsmälleen tällä kaavalla syntyi ottelun avausmaali ajassa 02:22. Siihen Hermeksen ylivoimaisuus jäikin, sillä FPS oli ottanut asiakseen pistää kampoihin ja kunnolla. Erätauolle asteltiin erittäin tasaisissa merkeissä.

II erä

Tasaisuus oli nimittävä tekijä myös toisessa erässä. Laukaukset maalia kohti menivät tosin Hermekselle 11-26. Forssalaisten tasoitus syntyi ajassa 23:30 kun maalin edustan ruuhkaan ammuttukiekko kimposi Osenieksin luistimesta pömpeliin. Hyvin luisteleva FPS piti ottelun edelleen hyvin tasaväkisenä vääntönä, joka aaltoili päädystä päätyyn. Hermes onnistui järjestämään pari kuumottavaa tilannetta isäntien maalille, mutta kiekko tanssi ainoastaan maaliviivalla menemättä pidemmälle.

III erä

Päätösnäytöksessä kierrokset nousivat huimiin lukemiin. Paikkoja syntyi liukuhihnalta, mutta maalivahdit kestivät rynnistykset. Minuutit ehtyivät ja seuraavan maalin merkitys kasvoi hetki hetkeltä. Kriittisellä hetkellä Hermes oli pakotettu rikkomaan ja jäähyn tapettavakseen, mutta tähtinutut tekivät tyhjiksi kaikki FPS:n yritykset. Jämerä miekkailu päättyi varsinaisen peliajan kuluttua loppuun ja pisteiden jakoa oli yritettävä jatkoerässä. Hurjista tilanteista huolimatta ratkaisua ei syntynyt ja mentiin pilkuille. Kaksi vihreää miestä onnistui laukauksissaan Hermeksen jäädessä maaleitta, joten Forssasta tuomisina yksi piste.

Illan pisteistä vastasivat Hermekselle:
0 – 1 #4 Jerkko Rämö (#44 Aapo Ahola, #71 Eero Klintrup) YV

Maalissa #36 Jesse Haukka 9+8+8+2=27