Uutiset

Runkosarja käyntiin iisalmessa – ”maalinpelin” vei ipk

IPK – Hermes 5 – 3 (1-1, 2-1, 2-1)

Kauden avaus Iisalmessa päättyi tappioon. Aktiivisen ja hyvän alun jälkeen Hermes teki kauden avausmaalin hienon yksilösuorituksen jälkeen Sisu Yliniemen maalatessa 0-1 vierasjohtoon. IPK tasoitti lukemat 1-1 Samuel Timosen vahvalla nousulla ajassa 11.02.

IPK nousi johto asemaan toisen erä alussa 2 miehen ylivoimalla Veikka Halosen maalatessa 2-1 b-pisteen kaarelta.

2-2 tasoitus oli ns koulumaalin malliesimerkki Eemeli Ylitalon tehdessä hienosta Sisu Yliniemen esityöstä. Toisen erän loppu oli tasaista vääntöä molempiin päihin ja peli aaltoili molempiin päihin. Kolmanteen erään lähetettiin lukemista 3-2 ja heti erän alkuun Hermes tasoitti lukemat 3-3 Topias Liljamon tehdessä maalinedustalta. IPK siirtyi 4-3 johtoon ajassa 46.32 Pekka Suhosen mallilla. IPK:n viimeinen maali tehtiin tyhjään maaliin.

Pisteitä tekivät:

0 – 1 #38 Sisu Yliniemi (#16 Topias Liljamo, #11 Samu Koskenkorva)
2 – 2 #22 Eemeli Ylitalo (#38 Sisu Yliniemi, #95 Kalle Matikainen)
3 – 3 #16 Topias Liljamo (#95 Kalle Matikainen, #38 Sisu Yliniemi) VT