Uutiset

Hermes esittelee kolme mielenkiintoista nimeä ensi kauden joukkueeseen

Tähtinuttujen ryhmään liittyvät Hyökkääjät Kalle Matikainen ja Ville-Pekka Pietilä sekä omasta juniorituotannosta puolustaja Elliot Cedeberg. Hermeksen urheilutoimenjohtaja Petri Vehmanen taustoitti uusia sopimuksia:

“Kallesta saamme luisteluvoimaisen ja tehokkaan laitahyökkääjän viihdyttämään kokkolalaista yleisöä! Mestiksen tulokkaaksi toissa kaudella valittu Matikainen on naulannut yli 30 pistettä molemilla Mestis-kausillaan, joten kyseessä on varteenotettava hankinta.” Vehmanen kertoo.

“Taitava ja kiekollinen keskushyökkääjä Pietilä on niin ikään mielenkiintoinen tuttavuus. Ville-Pekan viime kauden tehot U-20 SM-sarjassa (13+34=47) oikeuttivat koko sarjan pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon. Olemme erittäin iloisia, että hän aloittaa Mestis-uransa juuri Hermeksestä!”

“Elliot on yleispuolustaja, joka pystyy sovittauttumaan rooliin kuin rooliin. Tämä sopimus on hieno esimerkki Hermeksen pelaajapolusta. Pari kautta sitten seuran U-20 joukkueesen tullut Elliot on omalla tekemisellään, laadukkaan valmennuksen tukemana, valmis aloittamaan ensimmäisen kokonaisen Mestin-kautensa edustusjoukkueessa.”

“Hermes toivottaa nämä soturit lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen!”  Vehmanen päättää.