Uutiset

Hermeksen ryhmä täydentyy puolustajalla ja kahdella hyökkääjällä

Tulevaksi kaudeksi Kokkolaan suuntaavat Oulusta puolustaja Joona Mourujärvi ja Rovaniemeltä hyökkääjä Arttu Korsumäki. Lisäksi jatkosopimuksen teki hyökkääjä Juha Rautiainen. Urheilutoimen johtaja Petri Vehmanen kommentoi tuoreita sopimuksia:

“Olemme erittäin tyytyväisiä Juha Rautiaisen jatkosopimuksesta. Juhasta on muodostunut joukkueemme runkopelaaja ja hän aloittaakin jo neljännen kautensa Hermeksessä. ”Köli” on luotettava sotaratsu, joka pystyy monipuolisena hyökkääjäänä mukautumaan eri tilanteisiin.”

“Solmimme Kärppien puolustaja Joona Mourujärven kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Olemme etsineet juuri hänen kaltaistaan kiekollista ja peliä tekevää rightin puolen puolustajaa.” Vehmanen kuvailee.

“Arttu Korsumäki liittyy joukkueesemme 1+1 vuotisella sopimuksella. Kyseessä on erittäin hyvän luistelun ja laukauksen omaava hyökkääjä. Arttu teki vakuuttavaa jälkeä Rokin U20 SM-joukkueessa (44 ottelua, 15+29=44) ja sai vielä vyölleen muutaman Mestis-ottelunkin.” 

“Joukkue sen kuin vahvistuu ja toivotamme Juhan, Joonan ja Artun tervetulleiksi meille!”, Vehmanen toteaa lopuksi.