Uutiset

Kokkolan Hermes avaa juhlavuotensa ja julkistaa uusia sopimuksia

Perinteikäs Hermes juhlii tulevalla Mestis-kaudella 70-vuotista taivaltaan. Juhlavuosi käynnistetään julkistamalla seitsemän mielenkiintoista pelaajasopimusta kaudelle 2023-24. Tuore urheilutoimenjohtaja Petri Vehmanen katsoo joukkueen muotoutumisen olevat hyvässä vauhdissa ja kommentoi solmittuja sopimuksia:

Mathiue Croce

“Sveitsiläinen huippulahjakas pelaaja, joka omaa jo kokemusta Sveitsin pääsarjatasolta sekä nuorten maajoukkueesta. Moderni ja kunnianhimoinen maalivahti. Olemme erittäin iloisia, että Crocen kaltainen yksilö valitsi meidät ensi kauden seurakseen”.

Jesse haukka

“Pelasi kuluneella kaudella itsensä fanien sydämiin ja osoitti samalla vahvasti kykenevänsä pelaamaan Mestistä. Jessen kehityskäyrä on ylöspäin ja haluamme ehdottomasti tarjota mahdollisuuden ottaa seuraava askel. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan millaisiin tekoihin tämä nuori lupaus vielä pystyy”.

Akseli Ulvila

“Nuori ässäkasvatti, jonka vahvuus on alivoimapelaaminen. Tässä modernissa kahden suunnan hyökkääjässä vaikutuksen teki eritoten hänen joukkueensa eteen tekemä työ. Sopimus on mallia 1+1 vuotta ja mielellään näkisimme Akselin Hermes-paidassa myös tulevilla kausilla.”

Veikka Kärjä

“Olemme iloisia saadessamme hänet riveihimme, sillä tämä monipuolinen keskushyökkääjä pystyy pelaamaan mitä pelipaikkaa tahansa. Lisäksi hän osoitti kevään Mestis-peleissä olevansa hyvin kehityskelpoinen peluri meille. Ja mikä parasta, Veikka on Kalajoen JHT:n kasvatti, joten saimme lähialueemme pelaajan jatkamaan kiekkoperinnettä.”

Eero Klintrup

“Lahjakas kärppäkasvatti kävi jo viime kaudella lainalla muutamassa ottelussa. Eero on tehokas ja luisteluvoimainen pelaaja, joka soveltuu tarvittaessa mihin rooliin tahansa. Olemme todella iloisia, että Eero valitsi meidät ensi kauden joukkueekseen.”

Topias Liljamo

“Takana hyvä kausi ja huippukevät Hermes-väreissä. Lahjakas hyökkääjä tekee tulosta sekä laidalla että keskellä. Hienoa, että Lille jatkaa meillä, sillä hän on erittäin tärkeä palanen joukkuettamme.

Eemeli Takala

“Paluumuuttaja Takala otetaan ilomielin vastaan seurassa. Kyseessä on kauden 2021-22 tehopelaaja, jonka 21+17=38 pistettä Hermeksessä puhuvat puolestaan. Eemeli tulee olemaan olennainen osa hyökkäystämme”.

“Seura on tyytyväinen solmittuihin sopimuksiin ja toivottaa heidät kaikki tervetulleiksi Hermes-perheeseen”, Vehmanen toteaa lopuksi.