Uutiset

Organisaatiomuutoksia – Hermeksen urheilutoimenjohtaja vaihtuu

Viime tammikuussa Kokkolan Hermeksen urheilutoimenjohtajana aloittanut Patrik Friis jättää tehtävänsä ja uutena urheilutoimenjohtajana aloittaa Petri Vehmanen. 

Petri Vehmanen on varsin tuttu kokkolalaisille jääkiekon ystäville. Petri on erittäin kokenut valmentaja, joka on aloittanut työnsä Hermeksessä jo 1990-luvulla. Vuosien saatossa valmennuskokemusta on kertynyt edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä junioreiden päävalmentajana. Vehmanen on valmentanut edustustasolla myös Kalajoella ja Kruunupyyssä. 

Patrik Friis: 

“Viime vuonna hyppäsin ns. liikkuvaan junaan ja nopeassa tahdissa tuli opittua valtava määrä uutta. Sopimusta tehdessä sovimme reilun vuoden kestävästä ajanjaksosta ja kun Pete oli tässä vaiheessa halukas tulemaan mukaan, niin päätökseni astua sivuun oli helppo. En lopeta kaikkea työtä välittömästi, vaan olen Peten mukana rakentamassa ensi kauden joukkuetta. Siitä huolimatta, että toimikauteni piti sisällään isojakin muutoksia mielestäni laiva on oikeassa kurssissa. Niitä arvoja ja malleja, joita halusin tuoda seuraan on saatu hyvin jalkautettua ja tästä on hyvä jatkaa pitkäjänteistä kehitystyötä.“

Petri Vehmanen: 

“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta viedä kokkolaista jääkiekkoa eteenpäin. Olin positiivisesti yllättynyt, että seura ja “Patu” Friis ottivat minuun yhteyttä asian tiimoilta. Nyt vain aletaan hommiin ensi kautta silmällä pitäen ja tehdään kaikki mahdollinen, että seuran kurssi pysyy yhtä hyvänä, mitä se on tähän mennessä ollut. Meidän tavoiteemme on löytää nuoria, urheilullisia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia joukkueesseemme. Unohtamatta meidän omaa junioripolkua ja alueellista pelaajatuotantoa. Hallilla nähdään!”