Uutiset

Kiekko-vantaa parempi kaarlelankadun pyhätössä

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes – Kiekko Vantaa 2–5 (0-2, 1-0, 1-3)

Hermes kohtasi perjantain ottelussaan Kiekko-Vantaan. Ensimmäinen erän alkuun syntyi Kiekko-Vantaan ylivoimamaali vajaan neljän minuutin jälkeen. Vieraat iskivät vielä lukemat 0-2 minuuttia ennen erän päätös-summeria. Toiseen erään jumalrinnat piristyivät huomattavasti ja ajassa 26:46 Arttu Lausniemi kavensi maalin edestä Hermeksen maalin päähän. Kolmatta erää tahkottiin neljäminuuttia, kunnes Kiekko-Vantaa murtautui voimalla Hermes-puolustuksen läpi ja lisäsi johtoaan 1-3:een. Vantaalaiset hyödynsivät ylivoimansa erän puolivälin jälkeen ja olivat jo kahden maalin karkumatkalla. Lohtua punanutuille toi Aleksi Antti-Roiko viitisentoista sekuntia myöhemmin 2-4 kavennuksella. Vantaa kaunisteli lukemia vielä viimeisen minuutin ylivoimamaalilla.

Pisteet:
1 – 2 #20 Arttu Lausniemi (#44 Aapo Ahola, #4 Jerkko Rämö)
2 – 4 #88 Aleksi Antti-Roiko (#4 Jerkko Rämö)

Maalilla #90 Kristian Tamminen 6+7+6=19
(pois: 58:27-58:43)