Uutiset

Kiekko-Espoolta ei pisteitä herunut – Hermes taisteli urhoollisesti

Kiekko-espoo 5-2 (2-0, 2-2, 1-0)

Hermes jatkoi etelän kiertuettaan ja vastassa oli sarjan suvereeni kärki Kiekko-Espoo. Jumalrinnat saivat shokkihoitoa heti alkuunsa kun espoolaiset tekivät kaksi maalia kolmen ja puolen minuutin sisään. Toinen erä alkoi lähes yhtä kylmäävästi kuin ensimmäinen eli isännät rokottivat erän toisella minuutilla. Hermes sai lohtua heti perään kun Arttu Heikkilä kavensi lukemat 3-1:een. Reilua kahta minuuttia myöhemin Kiekko-Espoo nokitti jälleen ylivoimamaalilla. Juuso Nykänen toi Hermeksen vielä kahden maalin päähän ajassa 32:21. Kolmatta erää saatiin tahkota puoleen väliin saakka kunnes Espoo hyödynsi ylivoimansa ja tilanne karkasi 5-2:een. Hermeksen peliä kurittivat lukuisat rangastukset, sillä kiekkojumalat kuluttivat jäähypenkkiä ottelussa 17 minuutin edestä. Lisäksi laukakaisuaktiivisuus lukemin 58-29 kotijoukkueen hyväksi. Pisteet siis jäivät tällä kertaa ottamatta.

Pisteitä ottelussa tekivät:
3 – 1 #28 Arttu Heikkilä (#17 Juha Rautiainen, #95 Jonas Peterek)
4 – 2 #13 Juuso Nykänen (#19 Oskari Kalajanniska, #20 Arttu Lausniemi)

Maalilla #90 Kristian Tamminen 10+9+13=32