Uutiset

Hermes jatkaa tutussa komennuksessa myös ensi kaudella

Tuukka Poikosen valmennusryhmä jatkaa myös ensi kaudella Kokkolassa. Seura on päättänyt lunastaa sopimuksissa olleet optiot, jotka kattavat kauden 2023-2024.

Tuukka Poikonen:
“Hyvillä mielillä jatkan. Seura on ottanut maltillisia askeleita eteenpäin ja siltä löytyy aitoa intohimoa kehittää toimintaansa. Valmennusryhmän yhteistyö on toiminut todella hyvin ja se on varmasti näkynyt myös pelaajien tekemisessä. Se, että valmennus tekee intohimolla hommia kanavoituu koko yhteisöön. Selvät roolit ovat löytyneet valmennusryhmässämme ja jokaisella meistä on iso merkitys arjen laadukkuuden rakentamisessa. Hyvä meininki tiimissä on meille iso asia.”

Jesper Jalonen:
“Kiva jatkaa Kokkolassa. Kokkola ja Hermes tuntuvat itselleni oikealta paikalta, jossa on helppo olla ja työskennellä. Hommat ovat toimineet mielestäni heti alusta asti todella hyvin. Koen sopeutuneeni uuteen ympäristöön ja rooliini hyvin. Silti paljon on vielä opittavaa. Jatketaan samalla pöhinällä, joka on tällä kaudella saatu aikaiseksi. Aina on varaa parantaa, mutta pelataan tämä kausi ensin ja lähdetään siitä sitten parantamaan.”

Manu Lähteenmäki:
“Hyvillä mielin jatkan Kokkolassa. Hienoa päästä ensi kaudella jatkamaan siitä, mitä on tällä kaudella saatu alulle. Yhteistyö uuden valmennusryhmän kanssa on toiminut erinomaisesti. Valmennusryhmä koostuu hienoista ihmisistä ja olemme päässeet tutustumaan toisiimme yhä paremmin kauden edetessä, mikä sujuvoittaa yhteistyötämme. Odotuksina ensi kaudelle on päästä jatkamaan täällä aloitettua projektia vuotta vanhempana ja arvokkaita kokemuksia viisaampana. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen niin joukkueena ja organisaationa kuin henkilökohtaisesti valmentajana. Odotan innolla edustusjoukkueen ja junioripään luupaavien maalivahtien seuraavia kehitysaskelia.”

Patrik Friis:
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä nykyisen valmennusryhmän tekemiseen. Meillä urheilu on keskiössä ja vaatimustaso erittäin kova. Pelaajien kehityksestä näkee, että ilmapiiri on hyvä ja tekemisen taso korkealla. Tuloksellisesti ollaan myös tällä hetkellä aikataulussa, joten päätös jatkoista oli helppo tehdä. Valmennusryhmän neljännen jäsenen Mikko Kuikan kanssa käydään vielä neuvotteluita.”