Uutiset

Tuttu hyökkääjä palaa Hermekseen

Hermes on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Sampo Paulaharjun kanssa. Helsingistä lähtöisin oleva Paulaharju on tuttu pelaaja Kokkolalaisille kausilta 2017-2020. Kolmen kauden aikana pelejä kertyi 145 hermespaidassa. 26-vuotias Paulaharju on pelannut yhteensä 227 ottelua mestistä kolmessa eri seurassa.

Urheilutoimen johtaja Patrik Friis:
– Sampon kanssa neuvoteltiin jo kesällä, mutta tuolloin pelipaikaksi valikoitui Puola. Kun pelit siellä päättyivät ennenaikaisesti, niin jatkettiin neuvotteluita ja päästin nopeasti yhteisymmärrykseen. Yhteinen historia teki päätöksen helpoksi molemmille. Sampo on monipuolinen ja kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Sampo tuo myös rutkasti kokemusta meidän nuoreen ryhmäämme. Erittäin hieno homma, että saadaan Sampo mukaan jo maanantaista alkaen ja hän pääsee heti pitkälle vieraskiertueelle tutustumaan muihin pelaajiin.