Uutiset

KAKSI HYÖKKÄÄJÄÄ HERMEKSEEN

Hermeksen hyökkäystä vahvistamaan saapuu kaksi uutta hyökkääjää, Oskari Kalajanniska ja Miika Herrala. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia. Haapajärveltä lähtöisin oleva 22-vuotias Oskari Kalajanniska, on pelannut nuorisoikäluokat Jyväskylässä, josta on myös kertynyt liigakokemusta Jypin paidassa 44 ottelut verran. 21-vuotias Mikka Herrala on puolestaan Kotkasta lähtöisin ja kuului edellisen kauden Saipan organisaatioon, josta kävi myös lainalla Hermeksessä.
UTJ Patrik Friisin kommentit:
“Molemmat hyökkääjät tulee vahvistamaan meidän nykyistä hyökkäystämme. Oskari on taitava ja luova pelaaja, joka tuo meille lisää taitoa sekä ratkaisukykyä. Miika taas on profiililtaan erittäin hyvin liikkuva ja kamppailuhalukas, joka on tehnyt juniorisarjoissa hyvin tulosta. Miikaa nähtiin Hermespaidassa muutaman ottelun verran lainalla jo viime kaudella. Kärpistä meitä vahvistamaan saapui jo aikaisemmin tällä viikolla, hyökkääjä Aleksi Antti-Roiko ja puolustaja Jaakko Niskala. Molempien lainasopimukset ovat mallia toistaiseksi voimassa. Valtteri Himangan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä, Valtteri pääsi opiskelemaan Tampereelle, joten toivotamme onnea Valtterille koulupolulle.”