Uutiset

Limma palaa Hermespaitaan

Ylivieskasta lähtöisin oleva hyökkääjä Henri Limma, tekee paluun Hermekseen. Viime kauden Henri kiekkoili Puolassa KH Torunin joukkueessa. Henri on tuttu pelaaja Kokkolaisyleisölle kausilta 2017-2020.Limma on tuttu pelaaja jo aikaisemmilta vuosilta ja tuo rutkasti kokemusta meidän porukkaamme. Pelityyliltään ikitaistelija ja kova kamppailija sytyttää varmasti, niin oman joukkueen kuin yleisön myös. Hienoa, että saadaan Limma takaisin Kokkolaan ensi kaudeksi.


Joukkue kokoontuu virallisesti ensimmäisen kerran 8.8, jolloin kausi polkaistaan käyntiin. Harjoitusryhmään liittyy vielä u-20 ikäiset, puolustaja Jonatan Pajala ja maalivahti Oskari Hanka. Lisäksi elokuun ajan näyttöjä on antamassa Espoosta lähtöisin oleva ja viime kaudella JHT:ssa pelannut Miki Jurmu. Joukkuetta pyritään vielä vahvistamaan elokuun aikana, parin hyökkääjän osalta.