Uutiset

LISÄÄ KHL-KOKEMUSTA HERMEKSEEN

20-vuotias puolustaja Ernests Osenieks liittyy Hermeksen vahvuuteen vuoden sopimuksella. Riikasta lähtöisin oleva Ernests, pelasi viime kaudella 33 ottelua Kiekko-Vantaan paidassa. KHL kokemusta on kertynyt aikaisemmilta kausilta 51 ottelun verran.

UTJ Patrik Friis:
– Ernests on prototyyppi modernista puolustajasta. Hän on iso kokoinen, joka liikkuu todella hyvin ja lukee peliä erinomaisesti. Vaikka hänen vahvuutensa on puolustuspelissä, pystyy hän myös hyvän liikkeen ansiosta tukemaan hyökkäyspeliämme. Oli jopa pieni yllätys, että isommat sarjat ei vielä havahtunut kuinka hyvä pelaaja hän on. Tämä on tietenkin hieno asia meille, että saimme hänet ensi kaudeksi Hermekseen. Meillä on nyt kasassa erittäin laadukas ja monipuolinen puolustus ensi kaudeksi, johon tulee vielä 1-2 nuorempaa pakkia kilpailemaan pelipaikasta. Hyökkäykseen neuvottelemme vielä lisävahvistuksia, joista toivon mukaan päästään julkaisemaan ensimmäisiä sopimuksia mahdollisimman pian.