Uutiset

KÄRPÄT JA HERMES JATKAVAT YHTEISTYÖTÄÄN

Kärpät ja Mestis-seura Kokkolan Hermes jatkavat keskinäistä yhteistyötään. Jo viiden kauden ajan yhteistyössä toimineet seurat ovat solmineet nyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Yhteistyö on alkanut vuonna 2017 ja jatkunut siitä asti. Tämän aikana on nähty useita Kärppien liiga ja u-20 sopimuspelaaja Kokkolassa kuten mm: Tuukka Tieksola, Zdenek Sedlak, Justus Annunen, Ville Heikkala, Arttu Hyry, Joel Blomqvist. Viime kaudella Hermeksen sopimuspelaajista Kärppä kasvatteja oli esimerkiksi: Samuel Kemppainen, Samu Koskenkorva, Sami Anttila ja Arttu Nevasaari.

– Hermeksen kanssa työskentely on ollut saumatonta, ja sopimus on palvellut hyvin molempia osapuolia, luonnehtii Kärppien urheilujohtaja Harri Aho.

Hermeksen urheilutoimenjohtaja Patrik Friis on samaa mieltä Ahon kanssa yhteistyöstä. Liiga-seuran osaaminen ja kontaktit ovat tuoneet Hermeksen arkeen paljon hyvää.

– Yhteistyömme Kärppien kanssa on toiminut erittäin hyvin. Viime kaudella korona loi haasteita pelaajien liikkumisen osalta, kuten se vaikutti kaikkeen toimintaan. Korona on nyt toivottavasti selätetty ja päästään toimimaan jälleen tuttuun tapaan. Tarkoitus on myös tiivistää yhteistyötä valmennuksen osalta, esimerkiksi eri koulutustapahtumien kautta. Harrista on ollut paljon apua itselleni, kun olen uutena toimijana hypännyt liikkuvaan junaan mukaan, Friis pohtii.

Yhteistyö mahdollistaa kauden aikana vapaan, kahden suunnan pelaajaliikenteen seurojen välillä. Lisäksi Hermeksellä on mahdollisuus hyödyntää Kärppien järjestämiä valmentajakoulutuksia.