Uutiset

Kolme jatkosopimusta kaudelle 2022-2023

Hyökkääjät Juuso Nykänen ja Veeti Lehmuskallio sekä puolustaja Akseli Karjalainen jatkavat Hermeksessä myös kaudella 2022-2023.

18-vuotias Juuso Nykänen pelasi ensimmäisen täyden kautensa mestiksessä. Nykänen on tullut yleisölle tutuksi periksiantamattomana taistelijana.

– Juuson kautta varjosti terveyshuolet, jotka toivottavasti on nyt selätetty. Juuson fysiikka ja luistelu on hyvällä tasolla, joten pelillisen kehityksen jatkuessa on lupa odottaa isompaa pelillistä roolia ensi kaudelle. Potentiaalia on vielä paljon lunastamatta, mutta nuoren pelaajan kanssa pitää edetä maltillisesti, kertoo Hermeksen urheilutoimen johtaja Patrik Friis.

Pietarsaaresta lähtöisen olevalla Veeti Lehmuskalliolla on takana kaksi kautta Mestistä Hermespaidassa.

– Veeti on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan useammassa roolissa. Hänellä on myös ollut jonkin verran loukkaantumisia viime kausina, mikä on hidastanut kokonaisvaltaista kehittymistä. Potentiaalia, varsinkin hyökkäyspelaamisen suhteen on vielä lunastamatta, joka toivottavasti saadaan esille jo ensi kaudella, Friis kuvailee.

Puolustaja Akseli Karjalainen aloittaa kolmannen kauden Hermeksessä.

– Akseli on hyvä peruspuolustaja tähän sarjaan. Hänen periksiantamattomuutensa ja asenteensa kentällä näyttää esimerkkiä myös muille. Akseli tuo meille kovuutta ja jämäkkää puolustamista illasta toiseen. Hän pystyy vielä kehittymään tässä sarjassa erittäin luotettavaksi yleispuolustajaksi, Friis pohdiskelee.

– Nämä kolme jatkosopimusta tukevat tulevaisuuden tavoitettamme kasvattaa paikallisuutta. Kaikki kolme pelaaja ovat tulleet Hermeksen juonioripolun kautta. Tämä kertoo siitä, että tulevaisuudessa junioripelaajillamme on loistava mahdollisuus nousta edustusjoukkueeseen, Friis summaa lopuksi.