Uutiset

Hyökkääjä Jonas Peterek Hermekseen

Tšekkiläinen Jonas Peterek saapuu Hermekseen vuoden mittaisella sopimuksella.

Jonas on urallaan pelannut Tsekin pää- ja kakkossarjaa sekä kauden Pohjois-Amerikassa WHL-sarjassa. Lisäksi hän on edustanut Tšekkiä eri ikäkausimaajoukkueissa. Nuoresta iästä huolimatta Peterek omaa jo kokemusta kovista sarjoista ja kansainvälisistä peleistä.

– Rightin puolen hyökkääjänä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, hän tuo meille eri variaatiomahdollisuuksia. Hänen vahvuutensa on hyökkäyspelaamisessa ja häneltä odotetaan ensi kaudella tuloksentekoa sekä vahvaa erikoistilannepelaamista. Jonaksella on kova halu kehittyä ja päästä uralla eteenpäin, hieno, että Jonas valitsi Hermeksen tässä vaiheessa uraansa, kertoo urheilutoimenjohtaja Patrik Friis.