Uutiset

Yhden miehen vire vei pisteet vantaalle – Kova reissurupeama otti veronsa

Kiekko-Vantaa – Hermes 4–1

Kokkolan kiekko-jumalat jatkoivat lauantaina etelän kiertuettaan Kiekko-Vantaan vieraana. Hermes aloitti ottelun hieman isäntiä jämäkämmin, mutta sortui jäähyyn jo toisella minuutilla. Lohi-paidat rokottivat armotta n. minuutin ylivoiman jälkeen iskien tilanteeksi 1-0. Onnistuneen ylivoiman siivittämänä vantaalaiset saivat roppakaupalla puhtia peliinsä ja erän loppuhetkien paine oli tuimaa. Loistava Rasmus Korhonen Hermeksen maalin suulla piti kuitenkin lukemat entisellään.

Toista erää takana viisi minuuttia ja Vantaan kultakypärä Piippo nousee laidasta ampuen hanska-alas tilanteeksi 2-0. Kolmannessa erässä sama mies viimeistelee hattutemppunsa ajassa 45:15 ja lisää Hermeksen tuskaa. Jumalrintojen takaa-ajo alkaa 52:07 kun Samuel Kemppainen tempaisee lukemiksi 3-1. Hermes aloitti uhkapelin ilman maalivahtia kolme minuuttia ennen loppua. Paine siirtyi selvästi Kiekko-Vantaan päätyyn, mutta lopulta Vantaan Kuusisto niittasi tyhjiin lukemat 4-1. Selittelyille ei ollut sijaa, pisteet jäivän Vantaalle.

Pisteille Tikkurila-areenalla:
3 – 1 #25 Samuel Kemppainen (#10 Ville Sippala, #14 Erik Ahopelto)

Maalissa #35 Rasmus Korhonen 9+7+8=24 (pois: 56:17-58:00, 58:31-59:12)