Uutiset

Täydet pisteet Turusta! – Hermes paransi asemiaan pudotuspeleihin

TuTo Hockey – Hermes 2-3

Toiseksi viimeistä taistoa vietiin ja se käytiin muistorikkaassa Kupittaan jäähallissa Suomen Turussa. Perinteikkäistä seuroista molemmilla kausi on ollut kivikkoinen ja nyt pisteet olivat kultaakin kalliimpia. Ensimmäinen erä kuluu hieman yli puolenvälin TuTon tulituksessa, nimittäin laukaukset maalille ehtivät olla peräti 15-4 turkulaisille, mutta jumalrinnat pistivät hösseliksi erän loppua kohti lähes tasaten saldot. Rynnistyksen päätteeksi Hermeksen Eemeli Takala kiskasee vielä “pukkarimaalin” kun ylivoimaa ehdittiin pelata rapeat viisi sekuntia yhdeksän sekuntia ennen summeria.

Toisessa erässä Hermeksen kiekonmenetys oman maalin takana kostautui TuTon syöttönä paraatipaikalle ja sitä rataa tasoituksena. Aika ajoin Hermes pisti pystyyn varsin railakkaan myllytyksen TuTon päädyssä, mutta erän päätteeksi Hermes -puolustus häviää keski-alueella ns. “norsupallon” ja TuTon Roope Ranta tekee läpiajosta tilanteeksi 2-1.

Kolmas erä ja tasaista miekkailua aina viidennelle minuutille, kunnes Erik Ahopelto ohjaa Koskenkorvan lähettämän kiekon maaliin tasoittaen lukemat. Ajassa 49:21 Hermes -ylivoima ja Ville Sippala pelaa maalin edustalla tilanteen loppuun siirtäen jumalrinnat jälleen kuskin paikalle. Lopussa TuTo oli pakotettu ottamaan maalivahdin pois. Kokkolan kiekko-jumalat taistelivat kuitenkin toiset täydet pisteet vieraskiertueeltaan, joten kotiin viemisiksi täydellinen suoritus!

Pisteille Turun sinapin kotimaassa:
0 – 1 #20 Eemeli Takala (#4 Julius Reini, #10 Ville Sippala) YV
2 – 2 #14 Erik Ahopelto (#11 Samu Koskenkorva, #4 Julius Reini) VT
2 – 3 #10 Ville Sippala (#17 Juha Rautiainen, #14 Erik Ahopelto) YV2

Maalissa #35 Rasmus Korhonen 12+2+4=18