Uutiset

Tärkeä voitto kotiyleisön edessä – Hermes nollasi Peliitat Tammisen johdolla

Kuva: Sami Mutka

Hermes-Peliitat 3-0

Taistelu tärkeääkin tärkeämmistä sarjapisteistä jatkui Kaalelankadun kiekko-pyhätössä Perjantaina. Vastaan luistelivat Heinolan Peliitat, jotka taistelevat rinta rinnan playoffs paikasta Hermeksen kanssa. Ensimmäisessä erässä maalinteon aloittaa kotijoukkue. Puolustaja Koskenkorva lähettää kiekon kohti Peliitta-maalia ja matkalla mailansa asemoi sopivasti Eerik Ahopelto. “Ohjurimaali” kirjataan ajassa 03:13 ja 1-0 Hermekselle. Ensimmäisessä erässä Hermes ei antanut juurikaan ns.”palaa” vierasjoukkueelle kun taas toinen erä kului huomattavasti tasaisemmissa merkeissä.

Kolmannessa erässä kaksi perättäistä jäähyä aiheuttaa päänvaivaa Peliitoille, mutta jumalrinnat eivät onnistu kahden miehen ylivoimalla. Äärettömän tärkeän 2-0 maalin iskee lopulta Hermes. Peliitta-puolustajan huonon haltuunoton seurauksena maalivahti Parviainen sukeltaa sysätäkseen pelivälineen loitommaksi, mutta irtokiekon haistaa Lehmuskallio siirtäen sen pömpeliin. Tämä käynnisti hirvittävän paineen Hermeksen päätyyn Peliittojen toimesta. Hommalle lyödään niitti kun nähdään hyvin ryhmittynyt hyökkäys Hermekseltä. Heikki Harjun jätöstä Juuso Ketola lataa terävästi lukemiksi 3-0. Minuutit kuluivat loppuun kotijoukkueen taistellessa Kristian Tammiselle ansaitun nollapelin, joka irtosi 26 torjunnalla.

Pisteille perjantaina:
1 – 0 #14 Erik Ahopelto (#11 Samu Koskenkorva, #10 Ville Sippala)
2 – 0 #77 Veeti Lehmuskallio (#12 Wiljami Myllylä)
3 – 0 #8 Juuso Ketola (#52 Heikki Harju, #12 Wiljami Myllylä)

Maalissa loisti #90 Kristian Tamminen 5+4+17=26