Uutiset

Tappio rovaniemellä – Tamminen loisti pitäen lukemat aisoissa

Roki-Hermes 1–0

Vauhdikas ja tasainen ensimmäinen erä päättyi lukemiin 0-0. Roki tuli lujaa otteluun ja hallitsi alkuminuuttien tapahtumia. Hermes onnistui pelaamaan paineen alla kurinalaisesti ja hiljalleen jumalrinnat saivat niin sanotusti juonesta kiinni. Tuloksena kaksi vaarallista maalipaikkaa, joista toisessa kiekko kilisteli maalitolppaa.

Toisessa erässä puolustaja Mateiko passitetaan “isoista ovista” ulos syynä pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus. Roki siis viiden minuutin ylivoimalle, mutta rovaniemeläiset eivät pystynyneet hyödyntämään etua maalin muodossa. Rangaistusta jäi n. minuutin verran kolmannen erän puolelle.

Kolmatta erää ehdittiin pelata vain parisenkymmentä sekuntia kun Roki viimein hyödyntää ylivoimansa. Kultakypärä Muratov tekee ottelun ensimmäisen maalin ja tilanteeksi 1-0. Erä sujui pääasiassa Rokin tahdissa, mutta Kristian Tamminen Hermeksen maalin suulla pelasi loistavan ottelun ja piti lukemat aisoissa. Lopulta Hermes ei saa viritettyä kunnon loppukiriä ja pisteet jalkapallolukemin Rovaniemelle.

Maalissa #90 Kristian Tamminen 9+13+15=37 (pois: 59:18-60:00)