Uutiset

Voitto KOOVEELLE voittolaukauksilla

KOOVEE – Hermes 2-1 (VL)

Hermes kohtasi lauantaina Tampereella kotijoukkueen KOOVEEn. Ensimmäisessä erässä vierasjoukkue saa ylivoiman ja ajassa 05:12 Heikki Harju tällää yläkulmaan Hermeksen johdoksi 0-1. Ylivoima tuotti tulosta myös KOOVEElle kun Santeri Sillanpää tasoitti ajassa 16:49.

Toisesta erästä kolmannen puoliväliin peli aaltoili tasaisena. Kohokohtana mainittakoon Rasmus Korhonen jälleen esittämä ilmiömäinen venytys kolmannessa erässä. Ottelun viimeisillä minuuteilla tahti kiivastui huomattavasti molemmilla osapuolilla, mutta ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Voittajaa ei löytynyt, joten vuorossa oli voittolaukauskisa. Kisa venyi äärimmilleen ja ratkaisevan uunin leipoi KOOVEE.

Pisteitä Tampereella tekivät:
0 – 1 #52 Heikki Harju (#8 Juuso Ketola, #27 Arttu Lausniemi) YV

Maalissa #35 Rasmus Korhonen 7+9+13+6=35