Uutiset

Raivoisan viihdyttävä ottelu ratkottiin voittolaukauksin – FPS maalin verran parempi

Hermes-FPS 1-2 VL

Kuva: Andrea Lindvall

Perjantai-iltana Kokkolassa Hermes kohtasi Forssan palloseuran. Molemmat antoivat toisilleen ensimmäisessä erässä kelpo vastuksen, mutta Hermes loi erän vaarallisimmat paikat. Ylivoimalla yläputkeä lähemmäksi ei päästy ja myöhemmin mainio syötön ohjaus meni karvan verran ohi.

Toisessa erässä molemmat joukkeet maalasivat yhden maalinverran. Kahden minuutin pelin jälkeen FPS osuu avopaikkaan liukuneen Anssi Rantasen toimesta. Kolme minuuttia myöhemmin Hermes taisetelee kiekosta forssalaisten päädyssä: Maalin takaan sen edustalle pelatun kiekon äkkää Ville Sippala ja rokottaa viipymättä lukemat tasan.

Kolmannnen erän puolivälissä peli suorastaan myrskysi ympäri kaukaloa ja ilmiömäisiä tilanteita räiskyi molemmissa päädyissä. Tämä meno jatkui aina viimeisille sekunneille asti. Maali ei ottanut syntyäkseen, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta. Voittajaa ei löytynyt ja oli voittolaulausten vuoro, joissa maaleja tehtailtiin kovalla prosentilla. FPS teki yhden enemmän ja otti lisäpisteen.

Pisteille ottelussa:
1 – 1 #10 Ville Sippala (#20 Eemeli Takala)

Maalissa #35 Rasmus Korhonen 5+13+9+1=28