Uutiset

Pisteet jäivät Heinolaan

Peliitat – Hermes 4–2

Hermeksen vieraspelit saivat jatkoa tiistaina kun vastaan asettui Heinolan Peliitat juurikin Heinolassa. Ensimmäisen erän aikana molemmat ryhmät kävivät vuorollaan pyörittelemässä kiekkoa omissa hyökkäyspäissään. Molemmat puolustivat tiiviisti, joten maalipaikat olivat kortilla. Hermes pääsi pelaamaan ylivoimaa kahteen otteeseen ja niistä jäkimmäinen tuotti tulosta: Hallitun näköisen siirtelyn jälkeen Arttu Lausniemelle järjestetään ammottava maali ja jumalrinnat johtoon 0-1.

Toisen erän puolivälissä Peliitat tulivat tasoihin Vertti Vuoksialan maalilla. Sitä ennen Hermes maalissa Tamminen esitti nipun kelpo otteita, mutta Vuoksialan veto yllätti Tammisen. Toisessa erässä puolestaan Peliitat paineistivat selvästi enemmän.

Kolmannessa erässä Peliitat käyttivät ylivoiman hyväkseen ja siirtyivät johtoon 2-1. Peliitat tekevät kolmantensa ajassa 47:02. Siniviivan tuntumasta nostettu kiekko uppoaa kulmasta maaliin. Hermes ryhdistäyi ja alkoi vyöryttää kasvavassa määrin. Ajassa 53:14 Lausniemi iskee illan toisensa Takalan syötöstä. Hermes pelaa ilman maalivahtia ja Peliittojen Lentämäki vippaa tyhjiin lukemiksi 4-2. Ei pisteitä Heinolasta.

Pisteille Heinolan “Betonissa”:
0 – 1 #27 Arttu Lausniemi (#52 Heikki Harju, #10 Ville Sippala) YV
3 – 2 #27 Arttu Lausniemi (#20 Eemeli Takala, #11 Samu Koskenkorva)

Maalissa #90 Kristian Tamminen 6+11+5=22 (pois: 58:26-59:10)