Uutiset

Hermeksen uudeksi urheilutoimenjohtajaksi on valittu Patrik Friis

Urheilutoimenjohtajan haku seurassamme tuli ajankohtaiseksi Pasi Tuukkasen jäätyä pois tehtävästä joulukuun alkupuolella.

Patrik Friis aloittaa tehtävässään 12.1.2022. Friis on pitkän linjan Hermesläinen ja ura seurayhteisössä on alkanut aikanaan maalivahtina seuran junioreista ja sitä kautta aina edustusjoukkueeseen saakka. Peliuran jälkeen Friis on toiminut Juniori Hermeksen eri ikäluokissa vastuuvalmentajana ja parasta aikaa hän toimii junioripolulla akatemiavalmentajana ja huolehtii roolissaan seuran kilpapolulle suuntaavien akatemiapelaajien hyvinvoinnista ja urakehityksestä myös tämän tehtävän rinnalla.

”Innolla hyppään mukaan liikkuvaan junaan. Mahtavaa päästä muutaman vuoden tauon jälkeen aikuiskiekon pariin. Omasta mielestäni tulevaisuus näyttää valoisalta Hermeksen osalta, mikä helpotti päätöstä ottaa pesti vastaan.  Junioripolulla on useampia lupaavia pelaajia, joista on tulevaisuudessa mahdollisuus rakentaa kokkolalainen runko Hermekselle.”

Uusi tehtävä edustusjoukkueen urheilutoimenjohtajana on luontainen ja positiivinen jatkumo niin seurayhteisömme, kuin myös koko alueen pelaajien kannalta. Seuran ja Friisin yhteinen tahtotila on tarjota mahdollisimman monelle eteenpäin pyrkivälle oman seuran ja alueen pelaajalle katkeamaton polku aina kiekkoammattilaisuuteen asti.

Työskentely nykyisen edustusjoukkueen kanssa alkaa välittömästi ja samalla käynnistyy myös seuraavan kauden joukkueen rakentaminen. Valmennuksen kartoitus on ollut käynnissä jo jonkin aikaa ja sitä jatketaan edelleen aktiivisesti. Yhteydenpito tehtävästä jo kiinnostuneiden kuin myös uusien ehdokkaiden kanssa alkaa heti. Valmennuskartoituksen myötä alkaa myös pelaajien aktiivinen kartoitus niin nykyisen joukkueen, kuin uusien pelaajien osalta.

Friisin yhteystiedot ovat p.0400-174142 ja patrik.friis(@)gmail.com