Uutiset

Yhden maalin ottelu ilman pisteitä

Hermes – Kiekko-Vantaa 0-1

Kotijoukkue viiletti viiden ottelut pisteputkessa ja vierailijoilla taas oli taskussa suurimaalinen vierasvoitto. Kokkolan Hermeksen miehistövaje saavutti jonkinlaisen lakipisteensä kun kasassa oli vain reilut kolme kentällistä.

Ottelun alkutaipaleella peli ei ollut järin tiivistä kummallakaan osapuolella ja tilanteita siunaantui suhteellisen taajaan. Jumalrintojen avauspeli näytti olevan uomissaan, mutta lopullista sinettiä ei syntynyt. Riemastuttavasti ylivoimavastuuta saivat omat U20 -tulokkaat.

Toista erää pelattu 12 minuuttia ja vantaalaiset hyödyntävät ylivoimansa. Maalissa ei sinänsä kummallista: oikeaoppisen ylivoima-siirtelyn tuloksena limppu b-pisteiden välin tuntumaan puolustaja Aapo Aholalle, joka “rannaroi” vieraat maalin johtoon. Tasaisen kiihkeä kolmas erä kului loppuminuuteille ilman ratkaisuja suuntaan tai toiseen. Tuloksena siis yhden maalin voitto Kiekko-Vantaalle.

Maalilla #35 Rasmus Korhonen 9+9+7=25 (pois: 59:34-60:00)