Uutiset

Sapko nousi rinnalle ja ohi – kohtalona kotitappio

Hermes – Sapko 3-5

Hermes tuli peliin roihuten, liike oli kiivasta ja intensiteetti kohdallaan. Juurikin näistä syistä ajassa 05:43 kajautti Erik Ahopelto kotijoukkueen johtoon. Tilannetta edelsi hyvä rynnistys Sapko maalille. Osat vaihtuivat puolivälin tienoilla kun pässipaidat prässäsivät Hermeksen päädyssä. Sen riemun päätti hyvin hereillä ollut Miika Herrala korkaten Mestis -maalitilinsä. Vierasjoukkue tuli maalin päähän Matias Mutikaisen vahvalla b-pisteen väännöllä, joka päättyi vihaiseen rannelaukaukseen.

Toinen erä meni Sapkolle: Kellossa 31:59 ja Miiro Linjala Kalle Matikaisen avustamana tekee tasoituksen 2-2. Kolmas erä alkoi rytisten kun vierailijat iskivät tuplaten aluksi toisella ja perään neljännellä minuutilla. Sapko naulasi pelin viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin ja jumalrintojen oli jälleen tyytyminen nollaan pisteeseen. Ottelun päätteeksi Hermeksen Joel Jääskeläinen kaunisteli vielä lukemia ensimmäisellä Mestis -maalillaan.

Pisteet:
1 – 0 #14 Erik Ahopelto (#20 Eemeli Takala, #52 Heikki Harju)
2 – 0 #84 Miika Herrala (#53 Arttu Nevasaari, #26 Juho Juvonen)
3 – 5 #39 Joel Jääskeläinen (#84 Miika Herrala)

Maalivahti #35 Rasmus Korhonen 7+8+9=24 (pois: 57:16-59:23)