Uutiset

PASI TUUKKANEN EI JATKA HERMEKSEN URHEILJOHTAJANA

Kokkolan Hermeksen urheilujohtajana kaudesta 2014 saakka toiminut Pasi Tuukkanen luopuu tehtävistään.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkasen kaudesta 2010 alkaen lähes yhtäjaksoinen työjakso eri tehtävissä Hermeksen edustuskiekon parissa tulee tällä erää päätökseen. Ensin päävalmentajana ja sen jälkeen urheilujohtajana toiminut Tuukkanen joutuu luopumaan tehtävistään seurassa.

Pasi Tuukkanen:

”Oli jo aikaisemmin selvää, että tämän kauden jälkeen tarkastelen tilannettani, mutta kesän ja alkusyksyn aikana huomasin, että aikaa ei enää jää tarpeeksi urheilujohtajan tehtävän lisäksi muille itselleni tärkeille asioille. Asiasta käytiin perusteelliset keskustelut seuran hallituksen ja valmennuksen kanssa ja totesimme, että vastuunkatajia löytyy toimen täyttämiseksi myös kuluvan kauden ajaksi. Olen erittäin ylpeä työstäni sekä siitä mitä saatiin aikaiseksi seuran hallituksen ja aina kunkin valmennustiimin aikana. Seura on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa huippusarjassa ja omaa tälläkin hetkellä erittäin kilpailukykyisen valmennuksen ja joukkueen Mestikseen.

Kun tekee katsauksen ajassa taaksepäin niin loppujen lopuksi isoin kaikista jäi silti uupumaan, eli koskaan mestaruutta ei minun aikana voitettu, mutta kahdesti urani aikana sain olla mukana taistelemassa mestaruudesta viimeiseen ottelupariin saakka. Ensimmäisellä kaudella 2014 Suomisarjan finaalissa ja viimeisellä kokonaisella kaudellani Mestiksessä 2021.

Eteenpäin katsottaessa Juniori Hermeksen puolella kilpaikäluokat ovat ottaneet valtavia steppejä kohti laadukkaampia sarjoja. Siinä piilee iso mahdollisuus tulevaisuuteen myös edustuskiekon näkökulmasta.

Haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat olleet matkassa ja auttamassa tässä yhteisessä kehitystyössä mitä olemme vuosien varrella tehneet Kokkolalaisen jääkiekkoilun eteen. Nähdään Kaarlelankadulla!”

Hermes:

Seura haluaa kiittää Pasia erittäin suuresta panoksesta seuran urheilutoiminnan kehittämisessä.

Kartoitus uuden henkilön löytämiseksi seuran urheilutoimen johtoon aloitetaan heti.

Seura on perustanut loppukauden ajaksi urheilutoimen koordinointiryhmän, joka ottaa käytännön välittömät vastuut urheilu- ja pelaaja-asioiden koordinoinnista.

Ryhmään kuuluvat seuran päävalmentaja Jere Härkälä, joka ottaa päävastuun urheilutoiminnan jatkosta loppukauden ajaksi, valmentaja Niko Kivinen toimii ryhmän kontaktihenkilönä ja hänen kauttaan hoidetaan kontaktit ryhmään ja siitä ulospäin. Kivisen yhteystiedot löytyvät seuran nettisivustolta. Ryhmän muut jäsenet ovat seuran toiminnanjohtaja Juuso Riksman ja U20 joukkueen vastuuvalmentaja Petri Vehmanen, jotka tuovat ryhmän pelaaja koordinointiin oman erikoisosaamisensa.