Uutiset

Keupa HT sai revanssinsa korkojen kera

Keupa HT – Hermes 6-1

Järvi-Suomen äärellä Keuruulla ja perättäisten ottelujen toinen näytös. Eilisiltana Hermes nousi ottelun viimeisillä hetkillä klassisesti rinnalle ja lopulta ohi. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet pääsivän kokeilemaan ylivoimaansa kertaalleen, mutta tuloksetta. Ajassa 17:13 Hermeksen pitkä painejakso päättyy ikävästi Keupa HT:n Sampo Paulaharjun maaliin, jonka hän sijoittaa terävästi kilpikäden puolelle.

Toisen erän neljännellä minuutilla syntyy tasoitus. Jumalrintojen Samuel Kemppainen täräyttää rannelaukauksella uransa ensimmäisen Mestis-maalin kohottaen veskarin juomapulloa noin 10 cm ilmaan. Isäntien kuitti seuraa kolme minuuttia myöhemmin hallitulla laukauksella suoraan syötöstä ja Keupa HT jälleen johtoasemaan. Ottelun puoliväliin mennessä selkeästi hallitsevaa osapuolta ei löytynyt, hyökkäys- ja puolustuskannat vaihtelivat kutakuinkin tasaisesti. Kolme minuuttia erää tähteellä ja isännät kahden maalin karkumatkalle. Päätylaudasta kimmonneen kiekon sutii sisään Keupan Mikkonen.

Kolmannessa erässä keuruulaiset olivat päättäneet pitää vankasti kiinni johdostaan. Peli pyöri lähinnä Hermes -päädyssä ja tilaa ei herunut neliösenttiäkään. Hyörinä jatkui siihen malliin, että Keupa HT löi tulostaululle lukemat 4-1 ajassa 48:53. Maalitalkoot jatkuvat melko railakkaasti, sillä kotijoukkue latoo minuutin sisään kaksi maalia lisää. Tylyt lukemat 6-1 jäävät voimaan ja Keupa HT saa revanssinsa Back-to-back -ottelusarjasta. Positiivista oli, että Hermes ei lyönyt lukemista huolimatta ottelua “läskiksi” vaan jaksoi painaa lujaa katkeraan loppuun saakka.

Pisteet vieraissa:
1 – 1 #25 Samuel Kemppainen

Maalissa #90 Kristian Tamminen 7+9+6=22