Uutiset

Ei pisteitä Kainuusta – Hokki maalin parempi

Hokki-Hermes 2-1

Tunnusteleva ja maaliton ensimmäinen erä tarjosi sydämen tykytyksiä lähinnä Hermeksen kannattajille kahdella jäähyllä. Laukausten valossa Hokki oli hieman aktiivisempi, mutta Hermeksen yritykset sijoittuivat enemmän maalitekosektorille.

Toisen erän puolivälissä Hokki mellasti melkoisesti vieraspäädyssä. Hermes sinnitteli ja pääsi rynnistämään hyökkäyspäähän, jonka tohinassa isännät rikkoivat jäähyn arvoisesti. Sitä iloa kesti reilu minuutti kun huono syöttö jalkoihin kimpoili Hokin Janne Jokisen lapaan, hän läpiajoon ja kiekko Korhosen maalin perukoille. Ajassa 37:34 Jumalrinnat saivat toisen ylivoiman ja Erik Ahopelto suti maalin edessä kamppailevan joukkion läpi tilanteeksi 1-1. Mainittakoon, että maalia edelsi pari muikeaa “ohjuri-järjestelyä”, mutta lavat olivat karvan verran poissa kiekon tieltä.

Kolmatta erää 51:26 ja Hokin kultakypärä Oskari Siiki lähettää siniviivan tuntumasta kiekon Hermes-maalille, joka surahtaa sisään. Sitten koittaa outo hetki: Kiekko Hermeksen maalin taakse, jota maalivahti Korhonen siirtyy pysäyttämään. Samaa kiekkoa tavoitteva Hokki-pelaaja tönäisee Korhosen puolittain kumoon, mutta jäähyn saakin maalivahti Korhonen estämisestä. Tuomiossa oli nieltävää kiekko-jumalille ja tapahtunutta kertaavaa diginäyttöä osoiteltiin kiivaasti. Loppukiri ei tuotattunut tulosta ja pisteet jäävät Kainuun kankaille.

Pisteet:
1 – 1 #14 Erik Ahopelto (#20 Eemeli Takala, #52 Heikki Harju) YV

Maalissa #35 Rasmus Korhonen 6+11+11=28 (pois: 58:54-60:00)