Uutiset

Lauantai-illan trilleri toi pisteen – Hermes ei sarjakärjelle kumarrellut

Hermes – Ketterä 3-4 VL

Heti alkuun motivoitunut kotijoukkue ei kaihtanut jyystää vastsutajan maalin edustalla. Ja ahnaan hyökymisen tulos olikin ottelun ensimmäinen maali: Eemeli Takala omaan paluukiekkoon kiinni ja taululla 1-0. Ketterä näytti myös vahvuuttaan kääntäen peliä ja hoitaen alivoimapelaamisensa tyylikkäästi. Kuten myös ylovoimansa, sillä Mikko Haaparanta naulasi puhtaan kuvion päätteeksi puntit tasoihin 1-1. Ajassa 16:46 vierailijoiden Einari Luhanka suuntasi kovan rannelaukauksen kohti trafiikkia, jonka läpi kiekko painui aina maalin perukoille saakka. Ketterän kolmas maali näki puolestaan päivänvalon ajassa 18:47.

Toinen erä sujui suuremmitta kirjauksitta. Ahopellon kaksiminuttiinen poikittaisesta mailasta koristi pöytäkirjaa ainokaisena.

Kolmatta erää reilut kolme minuuttia takana ja Hermeksen kultakupärä Erik Ahopelto yhdessä kuntoutuneen Harjun Heikin avustuksella tuikkasi isännät maalin päähän. Vinha “coast-to-coast” peli jatkui ja tuotti Ketterälle kolmannen ylivoiman, joka tunnetusti rullasi. Mutta jumalrinnat onnistuivat katkomaan ratkasevasti imatralaisten kuvioita. Lisää sarkaa kynnettäväks tuli ajassa 52:05 kun Hermes sai toisen perättäisen rangaistuksen tapettavakseen. Sinnikkäät kiekkojumalat selvittivät neljä minuuttia, yhtä soittoa, sarjan parasta ylivoimaa. Kolmea minuuttia ennen loppua tuli Hermeksen vuoro kokeilla ylivoimaansa. Rohkeasti punanutut aloittivat extra-pelaajalla ilman maalivahtia ja tälläsivät-kuin-tälläsivätkin lätyn uuniin! ja TÄYSIN ansaittu jatkoaika häämötti.

Maalittoman jatkoajan jälkeen mentiin “pilkuille” ja loppujen lopuksi vieraat veivät voittolaukauskilpailun nimiinsä. Mehukas Mestis -ilta, Hermes kesti sarjakärjen kyytiä mallikkaasti ja uutterasta työnteosta palkaksi yksi piste.

Pisteitä hankkivat:
1 – 0 #20 Eemeli Takala (#46 Janne Riihimäki, #11 Samu Koskenkorva)
2 – 3 #14 Erik Ahopelto (#52 Heikki Harju, #20 Eemeli Takala)
3 – 3 #52 Heikki Harju (#20 Eemeli Takala, #14 Erik Ahopelto) YV IM

Maalilla #30 Kristian Tamminen tilastoin 6+4+3+3=16 (pois: 57:33-57:38)