Uutiset

Koronapassi käyttöön Hermeksen Mestis-peleissä

Alueellisten Koronarajoitusten kiristyttyä 15.11.2021 alkaen olemme päättäneet ottaa kaikissa tulevissa ottelutapahtumissamme käyttöön Koronapassin.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston juuri voimaan astuneilla uusilla yleisötapahtumia koskevilla rajoituksilla on merkittävä rajoittava vaikutus ottelutapahtumamme yleisömäärään.

Koronapassin käyttöönotolla haluamme olla ennen kaikkea vastuullinen tapahtumajärjestäjä ja mahdollistaa kaikille otteluihimme tuleville turvallinen ottelutapahtuma ja sen lisäksi passin käyttöönoton myötä voimme toteuttaa tapahtumamme täysin ilman eritysrajoituksia.
Syksyn pelatuissa otteluissa on ollut ottelua kohden n. 600-850 katsojaa ja toteutuneen kausarikampanjan myötä oletus on, että jatkossakin yleisömäärä pysyy samoissa määrissä tai jopa kasvaa ja siksi haluamme tarjota rajoituksettoman sisäänpääsyn kaikille lippunsa lunastaneille ja ottelutapahtumaan haluaville.

Passin käyttöönotto mahdollistaa sen, että aiemmat liikkumisrajoitukset hallin sisällä puretaan ja liikkuminen hallissa on jatkossa täysin vapaata. Mm. kaikki hallin myyntipisteet, sekä normaalit WC-tilat ovat kaikkien rajoituksettomassa käytössä ja mm. ulko-WC tiloja ei enää jatkossa tarvita.

Ottelutapahtumaan tulevalla on jatkossa oltava QR-koodillinen Korona passi joko tulostettuna paperille tai ladattuna mobiiliin, josta järjestyksen valvoja voi sen koodilukijalla lukea ja näin passin voimassaolon todeta.

Näin lataat koronapassin kätevästi omakannasta

Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.

Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.

Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.