Uutiset

Tärkeä kotivoitto! – työteliäs ilta toi kolme pistettä

Hermes – Hokki 3-2

Ensimmäisessä erässä esiintyi aktiivinen ja luisteleva Hermes. Silti kajaanilaiset hyödynsivät ottelun ensimmäisen ylivoiman ja Risto Mattila latasi tarkan yläkulman ylivoiman vieden vierailijat johtoon lukemin 0-1. Hermeksen toi tasoihin Janne Riihimäki ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Tilannetta edelsi Hokin maalivahdin maalintakaa lahjoittama kiekko suoraan Hermes-lapaan ja Riihimäki hyödynsi paikan armotta.

Hokki otti johtoaseman välittömästi toisen erän alussa. Mutta pian Hermeksen ylivoiman täydellinen rytmitys kantoi hedelmää Heikki “Harjunheikki” Harjun tehdessä lukemiksi 2-2. Kristian Tamminen esitti useita tärkeitä torjuntoja Hermes-maalilla.

Vauhdikas ilta huipentui viimeisessä erässä Ville Sippalan tinkimättömättömän uurastuksen tuloksena syntyneeseen voittomaaliin.

Pisteille
1 – 1 #5 Janne Riihimäki
2 – 2 #52 Heikki Harju (#46 Eemeli Takala, #14 Erik Ahopelto) YV
3 – 2 #10 Ville Sippala (#25 Samuel Kemppainen, #27 Arttu Lausniemi) VM

Maalissa loistava #90 Kristian Tamminen tilastoin 6+10+9=25