Uutiset

Kiekko-Pojat maalin parempi – ei pisteitä vieraista

JoKP – Hermes 3-2

Edellisenä päivänä ison voiton hallitsevasta mestarista ottaneet Joensuun kiekko-pojat saivat vastaansa tiukkoja “maalin pelelejä” tahkonneen Hermeksen. Ensimmäisessä erässä jumalrinnat laukoivat tuplasti enemmän isäntiä, mutta täysosumat jäivät puuttumaan. Hermekselle tarjottiin kaksi ylivoimaa, jotka nekään eivät tuottaneet toivottua tulosta.

Toisen erän kärkeen Tony Tuupanen sivalsi viivalta kohti maalia ja kiekko löysi tiensä liruen JoKP-maaliin. Loppupuoliskolla joensuulaiset nakuttivat reiluun kahteen minuuttiin kaksi koppaa ja ottivat johtoaseman, mutta Heikki ”Harjun Heikki” Harju nosti Hermeksen rinnalle erän viimeisillä hetkillä.

Kiihkeä pöhinä jatkui kolmannessa erässä, kunnes Sippalan huitomisjäähy maksoi maalin ja siirsi isännät johtoon. Ottelun loppumetreillä Hermes ei onnistunut tasoittamaan ilman maalivahtia ja joukkueen oli jälleen tyyminen tappioon.

Illan pisteet:
0 – 1 #5 Tony Tuupanen
2 – 2 #52 Heikki Harju (#14 Erik Ahopelto)

Maalissa #98 Joel Blomqvist 5+8+6=19 (pois: 57:21-60:00)