Uutiset

Tervetuloa otteluun! – tapahtuma-info

Kokkolan Hermes haluaa järjestää kaikille turvallisen ottelutapahtuman ja haluamme tiedottaa kannattajille muutamasta huomioon otettavasta seikasta.

Jäähallin lipun myynnistä jäähalliin saapuvat jaetaan kahteen kulkuväylään: Seisomapaikoille kuljettaessa käännytään vasempaan (sininen linja) ja istumapaikoille valitaan oikean puoleinen reitti (punainen linja). Istumapaikoille voi mennä myös kausikortin omaaville varatusta, Kaarlelankadun puoleisesta, sisäänkäynnistä jäähallin keskivaiheilla.

Molemmilla katsomosektioilla on omat wc-, pub- ja kioskitilansa. Seisomapaikkojen kannattajia varten edellä mainitut tilat ja palvelut on sijoitettu jäähallin Suntin (etelän) puoleiseen osaan. Istumapaikkojen vastavat löytyvät ylätasanteelta.

Jäähallin sisällä velvoitamme käyttämään kasvomaskia. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään hieno ilta maan viihdyttävimmän jääkiekkoviihteen parissa ja kannustamaan Hermes voittoon!