Uutiset

Suomen Cupin jahti jatkuu – Muik Hockey taipui taistellen

Hermes varmisti jatkopaikkansa Kaalelankadun pyhätössä tasaisen varmalla suorituksella. Uusikaarlepyyläiset aloittivat ottelun paineistaen kotijoukkuetta kiivaasti rakentaen muutamia vaarallisia maalipaikkoja. Pelin edetessä Hermes lopulta otti ohjat kentän tapahtumista.

Lukemat pysyivät 1-0 aina pelin kolmanteen erään saakka, kunnes Hermes karkasi n. neljän minuutin aikana kolmen maalin karkumatkalle. Muikin hyvän vastuksen takuumiehenä ahkeroi maalivahti Mathias Biskop, kunnioitettavalla, 44 torjunnallaan. Loistavia otteitaan jatkoi myös Kristian Tamminen Hermeksen maalin suulla, joka ansaitsi nollapelin 12 torjunnallaan.

Hermeksestä kahden pisteen iltaa viettivät Topias Liljamo kahdella maalillaan sekä kaksi syöttöä haalineet Erik Ahopelto ja Ville Heikkala.

Pisteitä ottelussa saivat:

19:59 1 – 0 Eemeli Takala (Erik Ahopelto) VM
49:06 2 – 0 Heikki Harju (Erik Ahopelto, Samuel Kemppainen) SR
53:13 3 – 0 Topias Liljamo (Samu Koskenkorva, Ville Heikkala)
56:20 4 – 0 Topias Liljamo (Valtteri Meisaari,Ville Heikkala)

Jumalrinnat jatkavat Suomen Cupin metsästystään ja seuraava vastustaja selviää myöhemmin.