Uutiset

Kauden toinen koitos kotona päättyi tappioon – Karhujen kaato ei onnistunut

HERMES – IPK 1-2

Tasapaksu ensimmäinen erä ei tarjonnut kokonaisuudessaan suurempia sydämen tykytyksiä. Hermes sai erän alkuun jopa kahden miehen ylivoiman. Rullaavan ylivoimapelin tuottamista erittäin potentiaalisista tilanteista yksikään ei valmistunut maaliksi asti. Ville Sippala pääsi nokitusten entisen seuransa nykyisen maalivahdin Cody Porterin kanssa, mutta laukaus paukahti päätypleksiin.

Neljä minuuttia toista erää ja Janne Katosalmen luotisuora kuti yllätti Blomquistin. Erä sujui täysin Peli-Karhujen kontrollissa, kunnes viimeisten minuuttien jäähy herätti Hermeksen. Kiekko siirtyi mallikkaasti isäntien käsissä ja reilun minuutin ylivoimapyörityksen jälkeen Juho Juvonen sivalsi limpun maalin suulle vaihdetun Mestis-debytantti Eetu Pasasen taakse.

Kolmannessa erässä ote siirtyi Hermekselle. IPK rokotti kuitenkin armotta ylivoimalla ja tulostaululle 1-2. Nämä lukemat kirjattiin Mestis-historiaan punanuttujen raivoisasta yrittelijäisyydestä huolimatta.

Pisteille tänään:
1 – 1 #26 Juho Juvonen (#12 Sami Anttila, #14 Erik Ahopelto) YV

Putkien välissä suoritti #98 Joel Blomqvist 4+9+3=16 (pois: 57:22-60:00)