Uutiset

Ei pisteitä “Pyhätön” illassa

Hermes – Keupa HT 4-5

Mestiskausi korkattiin auki Kokkolan jäähallissa. Ote pelistä vaihteli maalien mukaan. Arttu Nevasaari oli alkupuoliskon hahmo kahdella maalillaan. Toisen erän alkupuoliskolla Anttilan syntisen tarkka syöttö tavoitti Takalan, joka siirsi ottelun tasoihin. Hermeksen energistä vaihetta seurasi kuitenkin moukan tuuri kun terävä laukaus muutti suntaa Sami Anttilan jalasta Keupan ylivoimalla.

Alkukauden pelejä on leimannut hidas käynnistyminen, mutta erät etenivät Hermeksen kannalta hienoisen nousujohteisesti. Kunnes kolmannen erän shokkialku vahvasti luistelleen Keupan toimesta teki tilanteeksi 3-5. Pitkään Hermes ei saanut aikaiseksi juurikaan painetta, kunnes isäntien uhkapeli ilman maalivahtia tuotti tulosta, mutta lähemmäksi ei päästy. Vieraiden imiessä kaiken tilan pois kolme pistettä Keuruulle.

Pisteitä tekivät:
1 – 0 #53 Arttu Nevasaari (#25 Samuel Kemppainen, #10 Ville Sippala) YV
2 – 3 #53 Arttu Nevasaari (#17 Juha Rautiainen)
3 – 3 #46 Eemeli Takala (#12 Sami Anttila)

Maalissa #90 Kristian Tamminen torjui lukemin 9+4+8=21 (pois: 56:23-58:02, 58:28-60:00)